Verwarming vergelijking

Sinds het ontstaan van de mensheid gebruikt men al warmte om zichzelf en de omgeving warm te houden. In het gedeelte verwarming vergelijking krijgt u een inzicht in de verwarmingsmethodieken en hoe infraroodverwarming in dit rijtje is gegroeid.

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming is zowel in prijs als verbruik voordelig in het gebruik. Zoals bij alle verwarmingssystemen is het verbruik situatie afhankelijk. Infraroodverwarming is na jaren van doorontwikkeling op een punt terecht gekomen waar het de conventionele verwarmingssystemen mijlenver achter zich laat. Sensationele warmte tegen een sensationele prijs, wat kunt u zich nog meer wensen?

Infrarood panelen

Comfort Heating Infrared Technology verkoopt met de Prestyl en Heatscreen productlijnen kwalitatief uitmuntende infrarood panelen. Deze panelen zijn inzetbaar van woningen tot bedrijfshallen, geen uitdaging is te groot voor de infraroodpanelen van Comfort heating Infrared Technology.

Hoofdverwarming

Waar men sinds jaar en dag gebruik maakt van de traditionele verwarmingssystemen als hoofdverwarming is de overstap van infraroodverwarming een steeds meer voorkomend feit. Door de inzet van infraroodverwarming is een sensationeel verwarmde, homogene ruimte te creëren met een minimaal temperatuurverschil tussen vloer en plafond.

Bijverwarming

Infraroodverwarming kan naast hoofdverwarming ook perfect worden ingezet als bijverwarming. Hierbij is het spot heating principe van toepassing waarbij met directe aanstraling een comfortzone kan worden aangelegd.