Infrarood panelen; effectief en voordelig verwarmen

Prestyl infraroodpanelen
De langgolvige IR-panelen van Prestyl zijn al sinds jaar en dag de toonaangevende marktleider op het gebied van infraroodverwarming. Het infraroodpaneel van Prestyl kan zowel als hoofd- als bijverwarming worden ingezet en biedt keer op keer een sensationele uitkomst!

Infraroodverwarming met de panelen van Prestyl is het verwarmen van de toekomst. Door zijn unieke opbouw van hoogwaardige elementen zijn zij met vrijwel alle keurmerken ter wereld beloond voor prestatie en veiligheid. Gekoppeld met een draadloze thermostaat zult u dus altijd energiezuinig uw badkamer, complete woning of welke andere toepassing u ook maar kunt bedenken kunnen verwarmen met behulp van de warmtestraling van infrarood.

Heatscreen infraroodpanelen
Naast de Prestyl infrarood verwarmingspanelen brengt Comfort Heating tevens een infrarood paneel op de markt voor buiten- en industriële toepassingen, namelijk de Heatscreen. Door zowel de prestaties als het uiterlijk is de Heatscreen uniek in zijn soort. De Heatscreen heeft een IP-65 rating waardoor deze in natte omgevingen veilig gebruikt kan worden. Of u nu een (productie)ruimte, kerk, bedrijfshal of dergelijke in zijn geheel wilt verwarmen of kleinere gedeelten hiervan met het principe van spot heating, de Heatscreen biedt altijd de ideale oplossing.

Verbruik infrarood panelen
Uit onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Kaiserslautern is gebleken dat infrarood verwarming ten opzichte van conventionele verwarmingssystemen een besparing van minimaal 33% kan opleveren bij correcte plaatsing en installatie in combinatie met een draadloze thermostaat. Het voordeel op uw energierekening kan bij het gebruik van infraroodpanelen dus flink oplopen.

Installatie en onderhoud infraroodpanelen:
De infraroodpanelen worden allen geleverd met eenvoudig montagemateriaal, waardoor de installatie door vrijwel iedereen zelf uitgevoerd kan worden. Aangezien de panelen geen onderhoud behoeven kunnen deze prachtig worden weggewerkt in bijvoorbeeld een plafond. U zult dus geen jaarlijkse onderhoudsmonteur met bijbehorende kosten meer hoeven te begroeten.

Betrouwbaarheid en garanties
Zowel de Prestyl als Heatscreen infrarood verwarmingspanelen zijn succesvol gekeurd op kwaliteit en veiligheid door verschillende onderzoeksinstanties. Comfort Heating staat volledig achter de correcte werking van de aangeboden producten en biedt op al haar producten een garantie van meerdere jaren.

Infraroodpanelen; hoe en waar aan te schaffen
Het kopen van infrarood panelen is door de groeiende mogelijkheden van het internet enorm eenvoudig geworden. Comfort Heating Infrared Technology heeft een eigen webshop met al zijn producten. Met betalingsopties als iDEAL, Paypal en bankoverschrijving is er altijd een optie te vinden die past bij uw betalingswensen. De producten worden uit voorraad geleverd, waardoor u dus vrijwel direct kunt genieten van uw infrarood verwarmingspanelen.